Jan, 2022

Dyson Airblade™ 9KJ 全新安裝實例

廠房、office 甚至洗手間翻新,點少得 Dyson?

藹司蒂電子材料(香港)有限公司喺洗手間嘅翻新項目中,一共安裝咗 10 部 Dyson Airblade™ 9KJ 乾手機,個別嘅安裝位置有別於以往安裝喺洗手盤旁嘅牆身,而喺安裝於洗手盤前嘅鏡櫃內,員工洗手後,就可以直接伸手向前乾手,減少水滴滴到地上嘅情況,保持地面乾爽當然呢個安裝方案要視乎實際環境空間,如果空間有限,可以選用 Dyson Airblade™ Wash+Dry 代替。

另外,藹司蒂喺 office 內,將空氣淨化設備更換為 Dyson 嘅三合一甲醛暖風空氣清新機,隨時為監測空氣質量,為你送出清新空氣。
冬天吹送暖風,夏天吹送涼風,擺動角度更達350˚,夏天嘅時候搭配冷氣使用有助將冷空氣吹送室到內每一角落,節省更多電力!

每一次嘅翻新投資都喺為咗更長遠嘅節省,快 D 聯絡我哋了解 Dyson 如何有助提升你嘅業務!


Oct, 2021

Dyson Airblade™乾手機

自我們代理 Dyson Airblade™ 乾手機,已有不少客人訂購及完成安裝。

產品特點
快速乾手 只需 20 秒
低營運成本 5 年保養服務 
HEPA 濾網 捕捉 99.95% 小至 PM0.1 微米細菌及病毒

於中環新開設的意大利菜 Venédia 在男女洗手間各安裝了一部 Dyson Airblade V,此型號機身纖薄,專為緊密空間而設。

而使用量較大的 Bakehouse 烘培廠房則選用了  Dyson Airblade wash+dry(圖5),此型號設計能讓洗手乾手都在洗手台完成,減少水滴滴到地面的情況,他們安裝在烘培室的入口位置,確保所有員工進入前都清潔雙手。

Dyson Airblade™ 乾手機可為企業節省擦手紙的成本,亦能減少二氧化碳排放,是節約和環保的不二之選!